Welkom bij natuurgeneeskunsten.nl!

Natuurgeneeskunsten.nl is een platform van behandelaars in de complementaire zorg, waardoor je snel en overzichtelijk jouw behandelaar kunt vinden. Elke behandelaar heeft zijn eigen profiel op de site en hierdoor is het voor jou mogelijk om inzicht te krijgen wat de verschillende behandelmogelijkheden zijn voor jouw specifieke klacht. 

De leden van Natuurgeneeskunsten steunen met het lidmaatschap van 10 euro per maand ook het eerste Leefhuis van Nederland. In het korte filmpje van 50 seconden wordt het Leefhuis uitgelegd.

Via de website kun je lezen dat we bij alle lichamelijke en sociaal/emotionele klachten kunnen helpen en ondersteunen. Je mag gaan onderzoeken welke behandelvorm en welke behandelaar het beste bij jouw behoefte, gevoel of klachten aansluit.

Je kunt dit doen door het lezen van verschillende brochures over diverse klachten, maar ook door het lezen van ervaringsverhalen van mensen die je voor zijn gegaan en weer sterker en beter in balans in het leven staan.

Ik wil graag meer informatie/hulp bij

Zoeken naarLeefhuis from De BananenRepubliek on Vimeo.

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
 

Website NGK actief

Per 8 januari 2016 is de website Natuurgeneeskunsten het platform waar behandelaars zich kunnen aanmelden. Natuurgeneeskunsten.n...
Meer lezen

stralingsbelasting en verstoorde celcommunicatie

Wat is stralingsbelasting? Straling heeft op basis van interferentie een directe invloed op de mens. Bijna iedereen weet...
Meer lezen

Alle artikelen bekijken